I Want a Date

“A DATE WITH I WANT NAILS”

Momenteel is er een klantenstop. Alleen actieve klanten kunnen online reserveren.

Mocht je een plekje op de reservelijst wensen, stuur dan een e-mail naar info@iwantnails.nl.


Terugkerende klanten kunnen via de onderstaande knop een afspraak inboeken. Gebruik bij het veld voor je gegevens het e-mailadres waarop je ook de bevestigingen en herinneringen hebt ontvangen, dat is bekend en daarmee laat het systeem je boeking door.


Vriendelijk verzoek om géén afspraken voor je vriend(in), familielid of kennis in te boeken. Dit neemt ruimte in de agenda voor anderen én jezelf weg.

Afspraken met nieuwe klanten, door iemand anders ingeboekt, worden standaard geannuleerd.

MANICURE

De Gelpolish Basic behandeling duurt 50 minuten. We beginnen met het verwijderen van de oude gelpolish kleur, verzorgen van de nagelriemen, vijlen van de nagels en het aanbrengen van de nieuwe gelpolish. In de salon kun je kiezen uit bijna 200 kleuren gelpolish.

pedicure

Onze pedi-behandelingen zijn een heerlijke momentje ontspannen.  Soak them feets in een lekker warm voetenbadje voordat je nagels versierd gaan worden. Geef je voeten wat extra TLC met een Spa-treatment, ze dragen jou naar al je (lockdown) feestjes, dus laat ze er dan ook uitzien als een feestje!

long nails

Bij I Want Nails weet je zeker dat je een set nagels krijgt met de beste technieken en producten die met de tijd zijn meegegaan. Geen schade aan je nagels. Ja ok, behalve als je er zelf aan bent gaan pulken… Niet doen dus!  XOXO

Visit Us