Corona protocol

Algemeen:

1.      In de salon zal géén koffie of thee worden geschonken. Je mag een eigen flesje water meebrengen om tijdens de behandeling van te drinken.

2.      We dragen beiden een mondkapje. Mocht je er geen meegebracht hebben, schaf je deze bij mij aan voor € 1.

3.      Afspraken zullen niet meer aansluitend op elkaar worden ingepland maar er zal 10 minuten worden aangehouden om tussen twee afspraken de salonruimte extra te reinigen en desinfecteren. Het kan zijn dat je al een e-mail hebt gehad met een wijziging in de aanvangstijd van je afspraak; dit heb ik alleen zonder overleg gedaan in de gevallen waar dit slechts om een kleine verschuiving gaat. Hierover ontvang je altijd een wijzigingsbericht. Mocht een eventuele verschuiving toch problemen geven, hoor ik dat graag van je.

4.      Zoals gewoon krijg je de dag vóór je afspraak de afspraakherinnering. Deze is vanaf nu belangrijk. In diezelfde mail staat altijd een knop om de afspraak te bevestigen, deze dient nu tevens als bevestiging dat je op het moment van bevestigen gezond bent en recent geen positieve corona-testuitslag hebt ontvangen. Je bevestigd hiermee ook dat je je houdt aan de op dit moment geldende maatregelen en de daarbij horende plichten. Door te bevestigen geef je mij tevens toestemming om jouw contactgegevens door te geven aan de GGD bij een mogelijk bron- en contactonderzoek mocht een herleiding van besmetting naar de nagelsalon plaats hebben gevonden. Het is verplicht deze bevestigings-knop te gebruiken, anders kan de afspraak niet doorgaan. In dezelfde mail staat ook een knop om de afspraak tijdig af te zeggen. 

5.      Als je gezondheidsklachten hebt zoals een neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid, dan blijf je thuis om uit te zieken. De afspraak kan met deze reden kosteloos worden geannuleerd binnen de 24 uur voorafgaand aan de afspraak. 

 

Voor aanvang:

1.      Bezoek het toilet voor zover mogelijk het liefst thuis.

2.      In de nieuwe salonruimte is géén wasbak aanwezig. Reinig en was daarom de nagels thuis alvast grondig met een nagelborsteltje, vooral onder de vrije rand van de nagels.

3.      Kom op tijd, maar niet te vroeg; maximaal 5 minuten vóór aanvang van je afspraak. Dit om de gemeenschappelijke ruimtes zo min mogelijk te belasten. Kom alleen. Neem geen familie, kinderen of vrienden mee.

4.      Neem plaats in de zithoek en houdt 1,5m afstand van andere aanwezigen. 

5.       Op de balie en de salontafel staan flessen met handdesinfectie en in de zithoek ligt een map met kleurstaaltjes. Voor je de map pakt, reinig je de handen. 

 

Na afloop:

Betaal met pin en bij voorkeur contactloos. Mocht je niet contactloos kunnen/willen pinnen is dat niet erg. Het pinapparaat wordt tussendoor gedesinfecteerd. Ik kan ook een mobiel betaalverzoek sturen, deze dient direct ter plekke te worden voldaan. Contante betalingen zijn ook mogelijk, in dit geval graag zoveel mogelijk gepast.